Japans tolken door specialisten

Onze tolkdiensten zijn erop toegespitst uw boodschap op een professionele manier effectief langs taalbarrières en cultuurverschillen te leiden.

Om effectief te communiceren is het belangrijk dat men zich comfortabel voelt binnen de voertaal. Voor Europeanen vormt Engels meestal geen al te groot obstakel, maar een Japanner zal het zeker op prijs stellen als hij of zij in de moedertaal kan overleggen. Wij voorzien u van een accurate vertaling en behouden daarbij op een natuurlijke manier het ritme van het gesprek.

Wij hebben ervaring met tolken tijdens zowel formele als informele gelegenheden. Wij staan u graag bij in zakelijke besprekingen, telefoongesprekken of presentaties, maar kunnen u ook van dienst zijn bij privéaangelegenheden, zoals persoonlijke ontmoetingen of interviews. Wij zijn inzetbaar binnen heel Nederland. Elke opdracht is uniek. Wij vinden het belangrijk om ons in goed overleg voor te bereiden, zodat wij ons kunnen bekwamen in uw vakgebied om zo kwalitatief hoogwaardige service te bieden.

Wij gaan graag met u in gesprek om een passende oplossing voor u te realiseren. Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier.